Det kommer bare litt vann ut av Quooker-kranen

Avhengig av vannets hardhet i ditt område vil gjennomstrømningen av vannet bli redusert med tiden. Det vil i så fall være på tide med en servicekontroll – vanligvis etter 2-4 år. Kransilen (strålesamleren) må avkalkes jevnlig. Det kan man selv gjøre. Vri metallhylsteret i enden på tuten løs med hånden og legg silen i bløt i husholdseddik i et par timer. Er Quookeren 4 år skal du bruke det "lille servicesettet". Er Quookeren 4 år skal du bruke det "store servicesettet".

Gjør det selv. Du bestiller et servicesett, rengjør beholderen for kalk selv og bytter delene. Priser fra kr 215,- / 242,- til kr 444,- / 512,- inkl. MVA alt etter modell og alder på din Quooker. Prisen er ekskl. forsendelse. Husk å opplyse om serienummeret på beholderen når du bestiller. 

Vi gjør det for deg. Du leverer beholderen inn på vårt autoriserte verksted, eller sender den til oss. Vi rengjør beholderen for kalk og bytter delene for deg. Prisen er fra 600,- til 1.177,- inkl. MVA alt etter modell og alder på din Quooker. Prisen er ekskl. ev. returforsendelse.


QUOOKER-SUPPORT

RING OSS
66 89 23 23
ÅPNINGSTIDER

Mandag til torsdag: 10.00-16.00
Fredag: 10.00-15.00