Bestilling

Under menypunktet "Velg din Quooker" blir du veiledet gjennom valg av kran, overflate, beholder, evt. ekstrautstyr og installering (vil du installere selv eller ønsker du at Quooker gjør dette?). Klikk på "Kjøp nå" hvis du ønsker å bestille Quookeren og få den levert. Alternativt kan du laste ned opplysningene eller sende den til en e-post. Merk: Opplysningene må skrives inn igjen hvis du forlater nettsiden.   

Fyll ut alle de obligatoriske feltene vedr. fakturerings- og leveringsopplysninger. Klikk på knappen "Betaling" og et nytt vindu åpnes der du kan skrive inn dine kredittkortopplysninger.

Når vi har mottatt bestillingen sender vi automatisk en e-postkvittering. Merk: det er ikke en ordrebekreftelse. I løpet av de følgende dagene ekspederer vi din bestilling under forutsetning av at vi har varene på lager.

Når varen er sendt, får du en e-post med bekreftelse på forsendelsen som også er din ordrebekreftelse. Når du mottar ordrebekreftelsen er det inngått en avtale mellom deg og oss. Standard leveringstid er normalt 1–2 arbeidsdager.

Hvis du ikke mottar ordrebekreftelsen som forventet, kan du sjekke din spam-mappe. Hvis du konstaterer at en e-postmelding  fra oss har havnet i din spam-mappe, må du legge til vår e-postadresse i dine kontakter for å unngå problemet i fremtiden. Kontakt vår kundeservice hvis du ikke får e-postmeldinger fra oss.

FORSKJELLIG LEVERINGS- OG FAKTURAADRESSE. Hvis leverings- og fakturaadressen ikke er den samme sender Quooker fakturaen separat via e-post til den personen som står oppført som betaler. På den måten kan pakken sendes som gave uten at fakturaen vedlegges til mottakeren.

ENDRING ELLER ANNULERING AV BESTILLING. Før du sender bestillingen til oss har du muligheten til å gjennomgå bestillingen og endre produkter og andre opplysninger.

Du har også mulighet til å annullere eller endre bestillingen frem til det tidspunktet hvor du mottar bekreftelse på forsendelse (ordrebekreftelsen) fra oss. I så tilfelle
skal du sende en e-post til [email protected] eller ringe til vår kundeservice på 66892323 (hverdager kl 9–16). Hvis det er for sent å endre eller annullere bestillingen har du muligheten til å angre kjøpet innen 30 dager fra du har mottatt varene. Se vår returpolicy.

GAVEKORT. Det er dessverre ikke mulig å benytte gavekort når du handler via nettet.

QUOOKER-SUPPORT

RING OSS
66 89 23 23
ÅPNINGSTIDER

Mandag til torsdag: 10.00-16.00
Fredag: 10.00-15.00