90-dagers returrett

RETURPOLICY: Quooker tilbyr hele 3 måneders (90 dager) returrett, regnet fra den dagen da du mottar varene. Velger du å angre kjøpet, skal du returnere varen i samme stand og mengde som du mottok den.

Merk at du utelukkende kan returnere varer som er kjøpt via nettet på Quooker.dk, Quooker.se eller Quooker.no etter de retningslinjer vi beskriver nedenfor.

Vi tilbyr også 90-dagers returrett, og pengene tilbake på varer kjøpt via våre forhandlere. Da skal du i så fall henvende deg til den forhandleren der du kjøpte Quookeren. Merk at vi kan kreve erstatning for varer som er skadet.

SLIK RETURNERER DU VARENE:
Send en e-post til [email protected] der du opplyser: Fakturanummer og helst årsaken til returnering slik at vi kan yte enda bedre service i fremtiden.

Pakk varen i en forsvarlig emballasje, skriv navn og adresse tydelig og legg gjerne med en kopi av faktura/ordrebekreftelse slik at vi raskt kan identifisere pakken og dermed hjelpe deg.

Send pakken til vårt hovedkontor, du finner adressen her.

TILBAKEBETALING: Kort tid etter at du har mottatt en e-post med bekreftelse på at vi har mottatt de returnerte varene, tilbakebetales beløpet til deg. Leveringsomkostninger refunderes i henhold til våre generelle vilkår og betingelser. Merk: Det kan ta opptil 10 hverdager før beløpet går inn på din konto.


QUOOKER-SUPPORT

RING OSS
66 89 23 23
ÅPNINGSTIDER

Mandag til torsdag: 10.00-16.00
Fredag: 10.00-15.00