Det kan være kamp om plassen på kjøkkenbenken, og det kan fort bli rotete når kaffe- og bakemaskin, vannkoker og tørkerull etc. skal stå fremme. De tar også opp mye av plassen du skal bruke når du skal lage mat.

En kokende vannkran er derfor helt klart praktisk på et moderne kjøkken. Hvis man velger en kokende vannkran, sparer vi f.eks plassen til den gamle vannkokeren. En Quooker-kran kan i mange tilfelle også erstatte kaffetrakteren.

En Quooker har både kaldt, varmt og kokende vann og et alternativ til det vanlige blandingsbatteriet og den tar ikke unødvendig plass. Quooker - beholderen som står under vasken er kompakt (15 cm i diameter), og får fint plass selv i små kjøkkenskap.

 

Færre og stilrene elementer har lenge være en regjerende kjøkkentrend, og mange har en åpen kjøkkenløsning hvor kjøkkenet er synlig fra stuen. Da kan det være en god ide å sørge for ryddige flater hvor minst mulig står fremme på kjøkkenbenken. I fremtiden vil vi se flere integrerte kjøkkenløsninger, som f.eks skjulte stikkontakter i bordet, innebygde høyttalere og kjøkkenvifte i benken. Her er Quooker-kranen helt sikkert med på listen over fremtidssikrede løsninger.