MER OM QUOOKER

Peteri BV, fabrikanten til Quooker, holder til i Ridderkerk, hvor de disponerer et forretningsbygg på cirka 7.000 kvadratmeter. Over 250 ansatte arbeider daglig med utvikling, produksjon og markedsføring av Quooker. Quooker har opprettet avdelinger i Belgia, Danmark, Tyskland, Luxemburg, Norge, Storbritannia og Sveits.

Nytenkende
Helt siden den opprinnelig kokende vannkranen ble oppfunnet har Quooker kontinuerlig jobbet med å videreutvikle den. Dette har ført til høyvakuumisolasjon, COMBI, COMBI+, Nordic TWINTAPS og alt-i-ett kranene Fusion og Flex. Fornyelse, forbedring, justering og optimalisering ligger i genene i dette selskapet.

Egen produksjon i Ridderkerk
Quooker produseres av vår egen produksjonsavdeling. Noen deler kjøpes inn, men et stort antall essensielle deler produserer vi selv. Hele monteringen - med tilhørende kvalitetskontroll - utføres i Ridderkerk. Vi benytter også en vernet bedrift under produksjonsprosessen.

Service
Hos Peteri ligger serviceytelse i genene. Quooker selges for det meste via kjøkkenstudioer, i et tett samarbeid som har utviklet seg over tid. Servicen utføres imidlertid av Peteri selv. Vi tar oss personlig av hver kunde som kommer til oss med et problem, og vi hjelper på best mulig vis. Noen ganger ved å sende deler, men også ved å utføre reparasjoner hjemme hos kunden.

Selskapskultur
Selskapet ledes av Niels og Walter Peteri, sønnen til opphavsmannen Henri Peteri. Niels tar seg av den tekniske siden, og Walter av den kommersielle. Aksjeselskapet, som Niels var med på å grunnlegge, har eksistert siden 1987. "Vi kan neppe påstå at vi er nykommere, men likevel kjennetegnes selskapet av en pionerånd. Våre medarbeider føler at de bidrar til et unikt produkt.”

Merket
Merket Quooker har vært et registrert varemerke siden 1989. Både det beskrivende i navnet (Quick-Cooker) og navnets internasjonale klang har vist seg å være midt i blinken. Quooker er den første kokende vannkranen i verden. Selskapet eier patenter verden over på (deler av) Quooker. Merket Quooker forbindes med kvalitet og høyverdig teknikk, kvalifikasjoner som Peteri BV gjør alt for å verne om.