QUOOKER SøKER FORHANDLER KONSULENT

Quooker Skandinavien a/s er en selvstendig virksomhet, som har eneretten på distribusjon av Quooker i hele Skandinavia med et distribusjonsnett på 850 forhandlere. Vi er en fleksibel organisasjon på ca. 25 medarbeidere og med hovedkontor i Danmark, der det er høy takhøyde og rom for å utvikle sitt fulle potensiale. Vi er også en virksomhet der vi stiller store krav til kvalitet og kreativitet i alt vi fortar oss. I Norge har vi en liten organisasjon som vi nå ønsker å utvikle. Les gjerne mer om oss på www.quooker.no.

Har du erfaring med merkevarebygging og salg av kapitalvarer?

Din viktigste oppgave vil være å bygge langsiktige relasjoner mot våre kjøkkenforhandlere og skape videre vekst i Vest - Norge. Stillingen har en sentral rolle og du vil få jobbe i et spennende miljø med utfordrende oppgaver på mange plan samt jobbe med de største merkenavnene innen kjøkkenbransjen.

Stillingen rapporterer til Sales Manager i Norge og innebærer utstrakt reisevirksomhet i Vest - Norge.

Ansvarsområder:

  • Utvikle eksisterende forhandlere og skape vekst
  • Opplæring av selgere ute hos våre forhandlere
  • Utvikle markedet og skape gode resultater i samarbeid med kjøkkenbutikkene
  • Utarbeide kampanjer og markedsaktiviteter, samt eksponering av disse
  • Løpende rapportering til Sales Manager i Norge
  • Sikre kvalitet og tilfredse kunder
  • Sørge for at Quooker sin profil i butikk blir ivaretatt og utvikler sin gode posisjon
  • Deltagelse på messer i Norge og Danmark
  • Deltagelse på salgsmøter i Danmark

Vi ser etter deg som har god erfaring fra kjøkkenmarkedet eller fra beslektede bransjer. Du trives med å være på farten og med salg, budsjett- og resultatansvar. Du vet hva som skal til for å lykkes og har en proaktiv holdning og engasjerer deg for å nå langt. Du er tillitsskapende og innehar høy gjennomføringsevne. I hverdagen jobber du godt selvstendig men er samtidig en lagspiller i samspill med dine kollegaer og kunder. 
Du er bosatt på Vestlandet.

Quooker tilbyr en attraktiv stilling med noen av markedets mest spennende produkter. En selvstendig hverdag med ansvar og påvirkningsmuligheter. Moderne og gode verktøy, konkurransedyktige betingelser med firmabil og hjemmekontorløsning.

Har du spørsmål om stillingen, kontakt Peter Bjørno på tlf.: 452 70 700.

Søknad på stillingen sendes til [email protected] 

 

STILLINGER