Flex tap

Quooker Flex

Quooker FLEX. Den første kranen for kokende vann, med fleksibel uttrekksslange.

FLEX er en alt-i-en-kran med varmt, kaldt, og kokende vann, og med en fleksibel uttrekksslange. Dermed blir det utrolig lett å skylle salat og grønnsaker – og en skitten vask eller store skjærefjøler kan bli rene på et blunk.

Sikkerhet

I tillegg til den praktiske uttrekksslangen, tilbyr Quooker FLEX akkurat de samme fordelene som resten av Quookers sortiment. Den sparer tid, energi, vann og plass, og er 100 % trygg å bruke. Takket være stoppefunksjonen for kokende vann, kan FLEX ikke levere kokende vann når slangen er i bruk. Det kokende vannet åpnes med et dobbelt trykk-og-vri-grep, og tuten på kranen har en dobbeltvegg for optimal sikkerhet. Vannstrålen er naturligvis kokende varm, men ikke massiv. Den består nemlig av flere tusen smådråper, slik at du rekker å trekke hånden til deg før du blir skåldet. Det er bekvemmelig og trygt med Quooker.

Innovativ design

Quooker FLEX er nederlandsk design som produseres i Quookers egen fabrikk i Ridderkerk, Nederland. Her jobbes det hver dag med nye tekniske ideer og designløsninger for å gjøre produktene enda mer effektive, enda lettere å bruke og enda penere å se på. FLEX er tilgjengelig med rund tut i to varianter: Krom eller rustfritt stål. Finn en forhandler eller se andre Quooker kraner.