Hva er en Quooker?

Hanen bruges nu i én ud af seks køkkener. Quooker. Hanen som leverer kogende vand direkte. Hanen installeres på køkkenbordet og beholderen anbringes i skabet under. En 100% hollandsk opfindelse, der har erobret verden.

Bruksområder

Energi-og vannbesparende

Quooker-beholderen er vakuumisoleret og bruker derfor kun 10W i stand-by på å ha kokende vann alltid tilgjengelig i beholderen. Med en Quooker-kran tapper du alltid præsis den mengde kokende vann du trenger.

Barnesikker

Man skal alltid være forsiktig når man håndtere kokende vann. Vannkokere er årsaken til mange skolingsulykker, spesielt med små barn. Det er en fordel med en Quooker på kjøkkenet. Takket være det barnesikre betjeningsgrepet og en kran-tut med dobbeltvegg som ikke blir varm. Vannstrålen er naturligvis varm, men ikke ”massiv”.

Barnesikker trykk/vri-grep Barnesikker trykk/vri-grep
Dobbeltvegget tut, som ikke blir varmere enn at du kan ta på den. Dobbeltvegget tut, som ikke blir varmere enn at du kan ta på den.
Høydejusterbar kran for fylling uten vannsprut. Høydejusterbar kran for fylling uten vannsprut.
Ikke - 'massiv' stråle som inneholder oksygen, for å unngå skoldingskader Ikke - 'massiv' stråle som inneholder oksygen, for å unngå skoldingskader
De kraanuitloop is 360° draaibaar. De kraanuitloop is 360° draaibaar.
Lysring som lyser opp når den detekterer kokende vann. Lysring som lyser opp når den detekterer kokende vann.
1 2 3 4 5 6