COMBI mest Økonomiske kokende-varmtvannsbereder!

Det som høres ut som ren luksus – kokende vann alltid tilgjengelig – er også en svært energieffektiv idé. Quooker-varmtvannsberederen er en av de mest bærekraftige investeringene for kjøkkenet og har nå fått energimerke A!

Energimerke for kjøkkenberedere

Fra og med september 2015 vil det være en europeisk bestemmelse som gjelder for kjøkkenberedere.

I kategorien mindre elektroniske varmtvannsberedere med lagringstank for kjøkken, er Quooker COMBI og Quooker COMBI+ de som scorer høyest blant kjøkkenberedere med vannkokefunksjon, og har fått energimerke A.

Energimerke A for Quooker-beredere

Quooker COMBI-tankene oppbevares i kjøkkenskapet og leverer kokende vann med en temperatur på 100 °C, samt varmtvann med temperaturer på 50 °C til 60 °C. Dette er verdens første «kokere» med høyvakuumisolering og er derfor den mest energieffektive måten å levere varmtvann til kjøkkenet ditt på. 

COMBI kobles kun til kaldtvannsrøret. Ved å blande kaldt vann med kokende vann, får du umiddelbart en 15-liters forsyning med varmtvann på 60 °C. 

COMBI+ kobles både til kaldt- og varmtvannsrørene. I likhet med den «ordinære» COMBI betyr det at du ikke lenger må vente på varmtvann og sløse bort drikkevann. Så snart varmtvannsrøret begynner å levere varmtvann, stopper strømmen med kokende vann og det ordinære varmtvannsrøret tar igjen over strømmen med varmtvann. Slik leverer COMBI+ ubegrenset med varmtvann i tillegg til kokende vann.

 

PRO-VAQ-beholdere leverer kun kokende vann. EU har ennå ikke formulert et energimerkedirektiv for beholdere av kokende vann. Disse beholderne er imidlertid like energieffektive.

 

OFTE STILTE SPøRSMåL

Kan vi hjelpe deg?

RING OSS
66 89 23 23