Den kokende vannkran – Kjøkkenets hotteste hjelper

100 °C kokende vann direkte fra kranen gir nye muligheter

Quooker Boiling water

Quooker gir deg kaldt, varmt og kokende vann fra en og samme kran

Mange ting blir enklere med en kokende vannkran

Fordeler

Double click

SIKKERHET: Alle kranene er godt barnesikret, og man må trykke trykke to ganger og dreie med et separat grep for å åpne for det kokende vannet.

Space saving

PLASSBESPARENDE: Det kan være kamp om plassen på kjøkkenbenken. Den kokende vannkran gjør vannkokere og kaffetraktere overflødige.

Energy saving

ENERGIBESPARENDE: Vakuumbeholderen holder godt på varmen. Standbyforbruket er ca. 50 kr. i året.

Time saving

TIDSBESPARENDE: Du trenger ikke vente på vannkokeren når du skal bruke kokende vann. Med en Quooker-kran får du kokende vann på ett sekund.

Water saving

VANNBESPARENDE: Med en vannkoker, koker du ofte mer vann enn nødvendig. Med en Quooker koker du kun det vannet du har bruk for.

Easy installation

INSTALLASJON: En Quooker er enkel å installere, så lenge det er plass, strøm og vanntilførsel i skapet under kjøkkenbenken.

Slik virker den

Tap & Tank

Den kokende vannkran kan være et supplement til den alminnelige kjøkkenkran eller du kan velge en av våre modeller hvor du får kaldt, varmt og kokende vann fra en og samme kran.

En Quooker består av en kran og en beholder. Kranene finnes i forskjellige design, overflater og med funksjoner som f.eks uttrekksslange. Alle kranene er utstyrt med barnesikring, som gjør at små fingre ikke kan åpne kranen.

Vannet oppbevares i en 3 eller 7-liters beholder under trykk og holder konstant en temperatur på 110˚C, slik at ingen bakterier kan overleve. Det kokende vannet er derfor helt trygt å bruke i matlaging.

En Quooker er enkel å installere, og passer både i nye og eldre kjøkken. Du kan derfor enkelt installere en Quooker selv om du ikke skal ha nytt kjøkken. Beholderen passer inn i de fleste skap under vasken og skal kun kobles til vann og strøm.