Quooker FLEX: nå med fleksibel uttrekksslange

FLEX er den nyeste oppfinnelsen fra Quooker – en 4-i-1-kran med varmt, kaldt, og kokende vann, og med en fleksibel uttrekksslange.

glazen
pasta
spoelbak
Thee

En sann revolusjon …

Quooker brukes i flere og flere kjøkken. Kranen installeres på kjøkkenbenken, og beholderen monteres i skapet under. En 100 % nederlandsk oppfinnelse som har erobret verden.

Du kan velge mellom en egen kran for kokende vann og/eller et helt vanlig blandebatteri. Du kan også velge Quooker Fusion som er en 3-i-1-kran til varmt. kaldt og kokende vann i samme armatur. Alle kranene er barnesikre og fås i flere forskjellige design og utførelser.

Quooker-kranene er meget energieffektive. Standbyforbruket er bare 10W takket være den patenterte høyvakuumisoleringen. COMBI gir den mest økonomiske forsyning av varmt og kokende vann til kjøkkenet.

Ditt kjøkken er ikke komplett uten en Quooker.

Bruksområder

01
Sterilisere smokker
Sterilisere smokker video
02
Koke asparges
Koke asparges video
03
Tilberede couscous
Tilberede couscous video
04
Rengjøre gryter
Rengjøre gryter video
05
Koke egg
Koke egg video
06
Koke poteter
Koke poteter video
07
Skolde tomater
Skolde tomater video
08
Fylle en termos
Fylle en termos video
09
Lage nuddelsuppe
Lage nuddelsuppe video
10
Koke te
Koke te video
11
Koke kaffe
Koke kaffe video
12
Fjerne stearinrester
Fjerne stearinrester video
13
Koke pasta
Koke pasta video
14
Koke filterkaffe
Koke filterkaffe video
15
Koke rødkål
Koke rødkål video

Energi-og vannbesparende

Quooker-beholderen har en patentert høyvakuumisolering. Forbruket er derfor kun på 10W for å ha kokende vann til rådighet. Med en Quooker tapper du alltid nøyaktig den mengden kokende vann som du trenger. Hvis du velger en COMBI-beholder, som også leverer varmt vann via det vanlige blandebatteriet, er det mange penger å spare. COMBI-beholderen eliminerer sløsing av vann og energi fordi du unngår at det varme vannet går gjennom et langt rør fra tanken til kjøkkenet.

Energi-og vannbesparende Energi-og vannbesparende

beholder med høyvakuumisolering sparer energi

unikt, patentert isolasjonsprinsipp

standbyforbruk på 10 W

bruker 60 % mindre energi enn andre kraner som gir kokende vann

ingen sløsing av vann eller energi pga. lange rør; med Quooker COMBI i kjøkkenskapet får du også varmt vann umiddelbart.

vann, og energibesparende

den mest økonomiske løsningen for varmt og kokende vann

Sikker

Man skal alltid være forsiktig når man håndtere kokende vann. Vannkokere er årsaken til mange skolingsulykker, spesielt med små barn. Det er en fordel med en Quooker på kjøkkenet.

Barnesikker trykk/vri-grep Varsellampe som lyser når beholderen varmes opp. Lysring som lyser opp når den detekterer kokende vann.
Dobbeltvegget tut, som ikke blir varmere enn at du kan ta på den. Dråpeformet, ikke 'massiv' vannstråle som forebygger skålding. Høydejusterbar kran for fylling uten vannsprut.

Barnesikker trykk/vri-grep